Lego obre una botiga singular dedicada a Barcelona

La marca de joguines vol que el visitant conegui l'arquitectura barcelonina a través de les seves peces

La Sagrada Família, en format Lego
La Sagrada Família, en format Lego | Lego
J.M.LL.
28 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 22:05h
Aquest divendres, Lego obrirà al passeig de Gràcia la seva segona botiga a Barcelona. Ho farà, però, de manera especial, ja que estarà tematitzada amb l'arquitectura de la capital catalana. La marca de joguines de construcció ha triat aquest nou establiment per impulsar el retailtainment, és a dir, entretenir-se alhora que es compra a la botiga.

Aquesta estratègia immersiva és la primera vegada que Lego l'aplica a Europa, després que ja ho hagi fet a Nova York i a Guangzhou, a la Xina. A banda dels blocs de construcció emulant alguns dels indrets més turístics de l'arquitectura local, també hi haurà experiències digitals per tal d'imaginar altres opcions per desenvolupar amb els blocs.

En aquest sentit, comptaran amb el disseny personalitzat de figures o fins i tot de mosaics i escenaris. Tot plegat, per fer més atractiva una experiència de compra i que disposaran d'assessorament individual per als clients.

Un dels atractius per visitar la botiga serà la reproducció amb 880.000 blocs de la Sagrada Família, que la companyia ja ha fet públic com serà. Per als 5.000 primers clients, Lego té preparades a més un parell de sorpreses. El local obrirà el dia 29 d'octubre i encara el dia 30, dissabte, durarà la promoció de la companyia.
 
Arxivat a