«Crims» guanya el premi Ondas a millor programa de ràdio

També han estat guardonats el programa esportiu de Ser Catalunya "Què t'hi jugues" i la cantant catalana Aitana

L'escriptor Carles Porta, presentador de «Crims»
L'escriptor Carles Porta, presentador de «Crims» | Adrià Costa
20 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 19:54h
El "Crims" de Catalunya Ràdio i TV3 ha guanyat el premi Ondas a millor programa de ràdio. Així ho ha reconegut Ràdio Barcelona, emissora del grup Prisa i organitzadora del certamen. El programa, dirigit i presentat per l'escriptor Carles Porta, analitza crims reals succeïts a Catalunya en les últimes dècades.

Emès des del 8 de setembre de 2018 a la ràdio pública catalana i des del 3 de febrer de 2020 a la televisió pública del país, els seus capítols han enganxat davant la pantalla milers d'espectadors. En concret, a TV3 les dues temporades han tingut un seguiment que ha rondat entre els 400.000 i 500.000 espectadors, i amb una quota en pantalla que no ha disminuït del 15%, amb un màxim del 26,6%.

Per altra banda, el programa esportiu de la SER Catalunya, el "Què t'hi jugues", presentat pel periodista català Sique Rodríguez, també ha estat premiat com a millor programa de ràdio de proximitat. Entre la resta de premiats, també han estat guardonats el presentador Roberto Leal, el periodista Iñaki Gabilondo, les cantants Aitana i Vicky Luengo i l'actor Álvaro Morte.