Encasten un cotxe per robar la botiga de Dior del passeig de Gràcia i xoquen amb els Mossos en fugir

L'arribada de la policia catalana, que encara busca als lladres, els ha impedit aconseguir el botí

Agents dels Mossos, en una imatge d'arxiu
Agents dels Mossos, en una imatge d'arxiu | Mossos d'Esquadra
V.R.
18 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:22h
Robatori de pel·lícula al bell mig de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra busquen els lladres que han fugit després d'un intent d'atracament a la botiga Dior del passeig de Gràcia, número 74 amb el mètode d'encastament. Segons explica betevé, la policia ha rebut l'avís cap a la una de la matinada d'aquest diumenge i han aconseguit arribar a temps al lloc dels fets per impedir el robatori. Encara que la policia catalana ha arribat per frenar l'atracament, els lladres han aconseguit escapar.

El cotxe encastat ha aconseguit desenganxar-se de l'aparador de la botiga de luxe i s'ha estampat contra el vehicle dels Mossos que havia arribat a la zona. Cap dels agents, però, ha resultat ferit. No és el primer cop que es produeix un robatori -o intent de robatori- d'aquestes característiques al centre de Barcelona.

Aquest passat mes de març, un vehicle va fer servir el mateix mètode de l'encastament per robar a la botiga de Dolce & Gabbana -que ja havia patit un atracament anteriorment, el desembre del 2020-.
Arxivat a