Sense forns i amb vigilants per si cauen els ploms: el deplorable estat del Camp Nou

La junta directiva anuncia el "final de la vida útil" de l'estadi mentre presenta el nou Espai Barça

El Camp Nou, durant un mosaic
El Camp Nou, durant un mosaic | FCB
NacióDigital
17 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 20:40h
"El Camp Nou ha arribat al final de la seva vida útil". Ho ha dit Elena Fort, vicepresidenta del Futbol Club Barcelona, en el marc de l'Assemblea General Ordinària que el club ha celebrat aquest diumenge. I és que el Camp Nou ha quedat "obsolet".

Fort ha remarcat que amb l'actual camp no es pot acollir cap "gran esdeveniment, ni final de Champions, ni Mundial...". Per què? Accessos antics, amb només 15 ascensors i cap escala mecànica, accessos d'evacuació poc eficients i tecnologia "obsoleta". "La restauració no pot tenir forn i a cada partit hi ha una persona que ha d'estar a la caixa dels ploms", ha denunciat Fort mentre remarcava que l'estadi no té "capacitat electrònica". 

Aquestes paraules de Fort se sumen a les notícies que ja s'han conegut els últims dies. Excrements, nius i greus problemes d'higiene. El Camp Nou va patir greus condicions d'insalubritat a les seves graderies l'any 2013. I, encara més: la temporada 18-19, el Barça va jugar 21 partits amb risc per al públic pels desperfectes de l'estadi. 

Però no només el Camp Nou requereix millores urgents. Fort també ha anunciat que "el Palau Blaugrana no compleix la normativa europea i a cada partit paguem multa". Així, s'enceta l'època que culminarà amb l'Espai Barça que la junta ha presentat durant l'assemblea d'aquest diumenge.
Arxivat a