«Ruc'n'Roll»: la festa del rock català arriba aquest dissabte a Barcelona

Integrants de Lax'n'Busto, Sopa de Cabra i Sau participaran en el concert a la plaça Reial de la capital catalana

La banda Ruc'n'Roll
La banda Ruc'n'Roll | Facebook Ruc'n'Roll
Lluís Girona
07 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 19:35h
Aquest dissabte 9 d'octubre a les 12 hores, la banda Ruc'n'Roll, en col·laboració amb Plataforma per la Llengua oferirà el seu darrer concert de la temporada a la plaça Reial de Barcelona en un homenatge al Rock Català dels anys noranta i que comptarà amb la participació dels seus protagonistes, com són Jimmy Piñol i Pemi Rovirosa (Lax'n'Busto), Francesc "Cuco" Lisicic i Jaume Soler "Peck" (Sopa de Cabra), i Jordi Gas (Sau).

Amb un pròleg de Nel·lo C emmarcat en la presentació de la campanya "Tots som referents lingüístics. No t'excusis!", a partir de les 11.30 h, el grup local de Barcelona de l'ONG del català donarà la benvinguda als assistents del concert de Ruc'n'Roll i acompanyarà els assistents al fotocall creat per a l'ocasió.

El concert es durà a terme seguint totes les mesures sanitàries establertes, i és per això que cal inscriure's de manera gratuïta mitjançant l'enllaç habilitat per a l'ocasió -les places són limitades-. Plataforma per la Llengua Barcelona, com a entitat integrant de la campanya "No t'excusis", organitza la Festa del rock català per reivindicar els referents lingüístics en l'àmbit de la música.

Arxivat a