El Sheriff de Tiraspol es burla del Reial Madrid després de la victòria al Bernabéu

Els blancs han perdut per 1-2 a la Champions contra el representant de la república moldava de Transnístria, que ni tan sols està reconeguda

El porter del Sheriff,  el grec Athanasiadis, va ser un mur
El porter del Sheriff, el grec Athanasiadis, va ser un mur | @FotclubSheriff
29 de setembre del 2021
Actualitzat a les 10:04h

Ridícul del Reial Madrid a la Champions League. Els blancs han perdut aquest dimarts per 1-2 contra el Sheriff de Tiraspol en un partit al Santiago Bernabéu. L'equip, que oficialment representa a Moldàvia, pertany a la República Moldava de Transnístria, un territori no reconegut i situat entre Moldàvia i Ucraïna.

El modest equip de Trasnsnístria ha tret pit després de la victòria i ha penjat un post al seu Instagram burlant-se del Reial Madrid. A la imatge, que podeu veure a sota, hi ha l'escut del Sheriff amb la corona del Reial Madrid a sobre, acompanyada del text: "Sense comentaris".

Pel que fa al partit, el Sheriff ha estat el primer a avançar-se, just a la primera part, i fent saltar la sorpresa, ja que en principi era la ventafocs del grup. El Reial Madrid només ha pogut empatar amb gol de penal de KarimBenzema, però un autèntic golàs al minut 89 ha acabat donant la victòria a l'equip de la república no reconeguda. El Sheriff també va guanyar el seu primer partit i és líder de grup amb sis punts.

Transnístria, anomenada oficialment República Moldava de Transnístria és un estat independent no reconegut des que va declarar la seva independència l'any 1990, i la seva capital és Tiraspol. Tot i aquesta condició, els més de 500.000 ciutadans del territori tenen algunes de les estructures d'estat més bàsiques, com moneda pròpia (el ruble de Transnístria), govern i parlament, o policia.