Puyol, després de les paraules de Koeman: «Només units ens en sortirem»

L'excapità del Barça fa una crida a la unitat i demana donar suport a l'equip en "moments que no són fàcils"

Carles Puyol, en una imatge d'arxiu
Carles Puyol, en una imatge d'arxiu | FCB
22 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:20h
Missatge d'unitat de Carles Puyol davant la crisi per la qual passa el Barça. L'excapità del club ha demanat unitat perquè d'aquesta manera "serà més fàcil tirar endavant". "No són moments fàcils, però només si estem units i donem suport a l'equip serà més fàcil tirar endavant", ha escrit en una publicació a Instagram, que ha conclòs amb un "Visca el Barça, ara i sempre".

Aquest comentari de Puyol es produeix després que l'entrenador del primer equip, Ronald Koeman, hagi fet una roda de premsa totalment surrealista, en què simplement s'ha limitat a llegir un comunicat i marxar de la sala de premsa, sense respondre les preguntes dels periodistes presents al Camp Nou.
 

En la línia del "és el que hi ha" dels últims dies -després de les ensopegades al Camp Nou contra el Bayern de Munic i el Granada-, el tècnic ha exposat que la mala situació econòmica del club condiciona la capacitat esportiva de l'equip: "Com a plantilla, hem de reconstruir l'equip sense fer grans inversions financeres. Això necessita temps", ha dit. Així, Koeman ha demanat "paciència", ja que els jugadors joves "tindran oportunitats com van tenir Xavi i Iniesta".