Surrealista roda de premsa de Koeman: llegeix un dur comunicat i se'n va

L'entrenador del Barça assegura que l'equip només aspira a quedar en una "posició alta" a la Lliga

Koeman, durant la roda de premsa
Koeman, durant la roda de premsa | FCB
22 de setembre del 2021
Actualitzat a les 14:16h

Ronald Koeman ha deixat tothom amb un pam de nas aquest dimecres. En la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dijous contra el Cadis, l'entrenador del Barça ha sortit, ha llegit un comunicat i ha marxat sense respondre cap pregunta dels periodistes assistents a l'acte.

En la línia del "és el que hi ha" dels últims dies -després de les ensopegades al Camp Nou contra el Bayern de Munic i el Granada-, el tècnic ha exposat que la mala situació econòmica del club condiciona la capacitat esportiva de l'equip: "Com a plantilla, hem de reconstruir l'equip sense fer grans inversions financeres. Això necessita temps", ha dit. Així, Koeman ha demanat "paciència" ja que els jugadors joves "tindran oportunitats com van tenir Xavi i Iniesta".

El missatge final de l'entrenador ha estat de resignació pura, allunyant-se tot sol de la lluita per als títols: "Quedar en una posició alta a la Lliga seria un èxit. El futbol europeu és una bona escola per als joves talents, i a la Champions League no es poden esperar miracles". Per a Koeman, la derrota contra el Bayern "ha de ser enfocada des d'aquesta perspectiva".