La desorbitada xifra que demana Chris Evans per tornar a fer de Capità Amèrica

L'actor estaria obert a tornar a l'Univers Cinematogràfic de Marvel a canvi d'un sou multimilionari

El Capità Amèrica a la pel·lícula La era de Ultrón
El Capità Amèrica a la pel·lícula La era de Ultrón | YT
18 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:17h

El popular superheroi Capità Amèrica podria tornar a la gran pantalla, però l'actor que l'ha interpretat fins ara no ho posa gaire fàcil. Segons publiquen diversos mitjans nord-americans, Chris Evans hauria mostrat el seu interès per tornar a carregar amb el mític escut una pel·lícula més a canvi d'un sou desorbitat: 100 milions de dòlars.

Per més estrambòtica que sembli aquesta xifra, hi ha altres actors dins de l'Univers Cinematogràfic de Marvel (MCU) que tampoc s'han quedat gaire lluny. En aquest sentit, l'actor que interpreta a Iron Man, Robert Downey Jr., ja es va embutxacar 75 milions per sortir a Endgame, la que seria la seva última pel·lícula encarnant les vinyetes dels còmics de Stan Lee. Altres com Chris Hemsworth (Thor) o Scarlett Johansson (Vídua Negra) han arribat a cobrar al voltant dels 15 milions per estrena.

Endgame, una de les pel·lícules més taquilleres de la història del cinema, no tan sols havia de ser la darrera aparició d'Iron Man, sinó també de l'estimat Capità. Després de retornar les sis Pedres de l'Infinit a la seva línia temporal, Steve Rodgers no torna al present i decideix quedar-se al passat ballant als braços de la seva estimada, Peggy Carter. Al final del film, el supersoldat torna a aparèixer; però ja com a octogenari i fent entrega de l'escut al que serà el seu successor, Falcon.

Així doncs, si Capità Amèrica ja havia acabat la seva trajectòria com a superheroi, com podria tornar? Doncs la resposta la té la sèrie televisiva Loki, on el príncep asgardià destrueix una mena de règim temporal (TVA) i provoca l'explosió del multivers. A partir d'ara, totes les línies temporals són possibles, igual que el viatge entre aquestes. Per tant, l'Steve Rodgers d'una altra realitat podria trepitjar de nou, i força aviat, el nostre univers.