Detingut a Barcelona un agressor sexual que escanyava les víctimes

De moment se li atribueixen cinc agressions produïdes durant aquest estiu, però no es descarta que hagi participat en altres agressions en anys anteriors

Detingut a Barcelona un agressor sexual que escanyava les víctimes
Detingut a Barcelona un agressor sexual que escanyava les víctimes | Josep M Montaner
17 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:08h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns 13 de setembre el presumpte autor de cinc agressions sexuals a l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona. Tal com ha avançat Betevé i han confirmat els Mossos, dues de les agressions van incloure penetració vaginal.
 
Les cinc agressions es van produir entre el 5 de juliol i el 13 de setembre d'aquest any i l'agressor sempre feia servir el mateix mètode. Actuava de nit, sobretot els caps de setmana, triava les noies joves, les seguia fins a casa i accedia al portal abans que es tanqués la porta. Un cop dins, les escanyava violentament i les amenaçava verbalment per agredir-les sexualment. Alguna de les víctimes es va resistir i el detingut no va aconseguir consumar la violació en algun dels casos. 

Els investigadors van sospitar que l'autor vivia per la zona, ja que tots els atacs es van produir en una àrea propera. Va ser a partir una operació bancària fraudulenta quan van fixar-se en un home de 26 anys que finalment va ser identificat i a qui es van atribuir les cinc agressions.

Els Mossos no descarten que es puguin obtenir indicis que permetin acreditar la participació del detingut en agressions produïdes anys enrere. És per aquest motiu que, tot i que el detingut ja ha ingressat a presó, la investigació continua oberta.