Has acabat «Lucifer» de Netflix? Les millors alternatives per endinsar-se a l'infern

Netflix triomfa amb l'estrena de l'última temporada de la sèrie i disposa, a més d'altres plataformes, de contingut sobre el Diable

Lucifer i Constantine, dues ficcions sobre el Diable
Lucifer i Constantine, dues ficcions sobre el Diable | Netflix
15 de setembre del 2021
Actualitzat a la 13:21h
La sisena temporada (i última) de Lucifer ha triomfat a Netflix. El passat 10 de setembre van estrenar-se la darrera fornada de capítols de la història del Príncep de les Tenebres, interpretat per l'actor Tom Ellis, que ha gaudit d'una important fama pel personatge des del 2015. No és el primer cop que la sèrie s'acomiada dels espectadors, però aquesta vegada és la definitiva.

Després de perdre el finançament per part de la Fox i ser cancel·lada de manera inesperada, la cadena original, Netflix va recollir la producció i li va donar una segona vida, mai millor dit. Ara que s'ha acomiadat de manera permanent, us recomanem diverses produccions cinematogràfiques i de sèries protagonitzades per l'àngel caigut. A la ficció se'l reconeix també com a Satan, Belzeebub o Mephistopheles.

Constantine (HBO i Netflix)

Un dels personatges de la franquícia DC Comics -la rival de Marvel- més infravalorats per l'audiovisual i més estimat pels fans. Interpretat per Keanu Reeves, John Constantine és una persona que té la capacitat de veure els àngels i els dimonis. Combat per mantenir un equilibri entre el Cel i l'Infern, a més de tenir dons sobrenaturals aconseguits gràcies al fet d'haver mort durant uns minuts. El paper del Diable en aquest film és cabdal. També es va fer una sèrie exclusiva només per a Constantine, en el marc de l'Arrowverse.

La sèrie se centra en un dels períodes més tèrbols de la història de la humanitat: la persecució i els judicis de bruixes celebrats a Salem (Massachusetts) durant el segle XVII. En aquest escenari, el paper de l'església era absolutament crucial, però en aquesta ficció de la Fox hi apareix la figura de Satan amb freqüència durant les tres temporades.

The Devil's Advocate

Al Pacino interpreta el Diable en un dels seus papers més icònics de tots els temps, amb un monòleg que encara avui dia es recita a la cultura popular. Keanu Reeves torna a formar part d'una pel·lícula amb Lucifer pel mig, en aquest cas per treure'n un benefici propi. En aquesta llarga pel·lícula hi trobem moments antològics, a més d'una gran reinterpretació del personatge bíblic en clau contemporània.


Supernatural (Amazon Prime)

Monumental sèrie que ha triomfat al llarg de dues dècades i 15 temporades, enfocada a totes les temàtiques possibles sobre els afers sobrenaturals. La història se centra en dos germans que intenten descobrir els secrets de la família i l'origen de la mort de la seva mare. Fins a 3 actors en més de quinze anys van interpretar Lucifer, Satan o Mephisto en algun moment de la sèrie.

Angel Heart

Alan Parker dirigeix aquesta pel·lícula de culte amb molts ingredients de terror, eròtica, cinema negre i thriller que explica la història d'un detectiu privat que és contractat per un personatge enigmàtic. Aquest vol que el detectiu, que interpreta Mickey Rourke, trobi un home concret. En aquest viatge començarà a veure's implicat amb la màgia negra, el vudú i altres problemes que no tindran cap altra explicació que no sigui la satànica. Al film hi apareix un gran Robert De Niro.
 

Robert de Niro, com Louis Cypher Foto: IMDB