«Matrix 4» ja és aquí: impressionant primer tràiler del retorn de la saga

La directora Lana Wachowski recupera la trilogia que va finalitzar fa 18 anys i recupera la majoria dels actors originals, com Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss

Keanu Reeves en un dels moments del tràiler
Keanu Reeves en un dels moments del tràiler | Warner Brothers
09 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:03h
La pastilla vermella o la pastilla blava? Una de les sagues més icòniques de la història del cinema va marcar un abans i un després en la ciència-ficció el 1999. Matrix és cultura pop, que s'ha integrat en l'imaginari col·lectiu després de dues dècades.


Les seves seqüeles, Matrix Reloaded i Matrix Revolutions no van gaudir del mateix impacte que el primer film, però la trilogia va finalitzar el 2003 després d'haver fet història cinematogràfica. Aquest 2021, després de 18 anys, tornaran als cinemes: Matrix 4, amb el nom de Resurrections. Avui s'ha estrenat el primer tràiler.

Lana Wachowski -sense la seva germana, Lilly- dirigeix l'última entrega de la saga que recuperarà els dos principals personatges de la trama: en Neo (Keanu Reeves) i la Trinity (Carrie-Anne Moss). Les seves vides estaran situades en el 2020 actual, actualitzant l'estat dels protagonistes després dels fets funestos de les tres anteriors pel·lícules. Qui no participa en la història és Lawrence Fishburne, conegut pel seu paper com a Morfeo.

Quan s'estrenarà?El 17 de desembre de 2021 arribarà a les sales de cinema. En formar part de la Warner Brothers, existeix la possibilitat que s'estreni de manera simultània a la plataforma HBO Max, que arribarà a Catalunya el pròxim octubre.
 

Matrix 4 arribarà el desembre Foto: Warner Brothers