Extingit l'incendi forestal a l'espai natural de la Ricarda

La policia local del Prat investiga les causes d'un foc que s'ha produït en l'espai on hi hauria l'ampliació de la tercera pista que planteja Aena

Imatge de l'incendi a la Ricarda
Imatge de l'incendi a la Ricarda | Bombers
07 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:22h
Els Bombers han apagat aquest dimarts a la tarda un incendi que s'ha produït dins l'espai natural de la Ricarda, al Prat de Llobregat. Segons ha informat el cos de Bombers, l'avís s'ha rebut a les 14.24 hores i finalment el foc ha cremat 600 metres quadrats de matolls. Prop de les cinc de la tarda, els serveis d'emergència han donat l'incendi per extingit.

Fins al lloc dels fets, que concretament és la carretera de la Platja i molt a prop de l'aeroport del Prat, s'hi han desplaçat quatre dotacions de bombers. De fet, segons ha explicat la mateixa policia del Prat, la zona afectada és propietat d'AENA. Precisament l'espai natural de la Ricarda està en debat en les últimes setmanes davant la proposta d'ampliació del Prat.

Ara, s'investiguen les causes del foc. "No es descarta cap hipòtesi", asseguren des del cos policial del Prat. Segons detallen fonts municipals, l'incendi ha estat a tocar del paratge de La Ricarda, en una parcel·la propietat d'Aena. L'operador aeroportuari apunta que ha estat un incendi petit i que en cap cas hi ha hagut afectació al trànsit aeri ni a l'operativa normal de l'aeroport.

Altres notícies que et poden interessar