Mor l'actor Michael K. Williams, l'Omar Little de «The Wire»

L'intèrpret de 54 anys ha estat trobat sense vida al seu apartament de Nova York per culpa d'una sobredosi, segons les informacions policials

L'actor, a «Boardwalk Empire»
L'actor, a «Boardwalk Empire» | Europa Press
07 de setembre del 2021
Actualitzat a les 8:57h
L'actor Michael K. Williams, de 54 anys, ha mort de sobredosi al seu apartament de Nova York. Segons les informacions de la policia local, han trobat el cos sense vida de l'intèrpret al voltant de les 14h del migdia i no han pogut fer res per a reanimar-lo. La causa de la mort no ha estat confirmada pel cos policial de la ciutat, però fonts citades pel NY Post ho confirmen.

Williams és mundialment reconegut pel seu paper a la sèrie The Wire d'HBO, on va interpretar l'antiheroi Omar Little, un dels personatges més carismàtics de la història de la televisió; i també per ser Chalky White a la sèrie Boardwalk Empire, de la mateixa cadena.

El seu paper més prolífic el va catapultar a la fama i li va assegurar l'aplaudiment constant de la crítica per la seva feina. La seva carrera interpretativa a la petita pantalla va començar el 1995 i des de llavors va acumular quatre nominacions als premis Emmy, encara que cap ho va ser per The Wire. The Night Of, Bessie, Vice i l'última, de Netflix, When They See Us, van ser les seves nominacions als guardons més importants de la televisió nord-americana. 


Aquest mateix any optava al cinquè premi Emmy gràcies a Lovecraft Country, una altra sèrie d'HBO. Els projectes de Williams no finalitzaven aquí, ja que la setmana passada havia anunciat el rodatge d'una pel·lícula biogràfica sobre el llegendari boxejador George Foreman -qui es va enfrontar a Muhammad Ali en l'anomenat Combat del Segle-.

Diversos dels companys, actors, intèrprets i productors que van treballar amb ell a The Wire han volgut mostrar el seu còndol i el seu dolor per la pèrdua de Williams. David Simon, creador de la sèrie, li ha escrit un sentit missatge.