​Una start-up catalana rep una inversió milionària d'un fons nord-americà

L'empresa barcelonina Factorial es vol convertir en "líder de la tecnologia orientada a la gestió de pimes"

Els fundadors de Factorial
Els fundadors de Factorial | Factorial
L.G.
06 de setembre del 2021
Actualitzat a les 22:15h
La start-up barcelonina Factorial, especialitzada a proporcionar tecnologia a empreses vinculades al sector dels recursos humans, ha anunciat aquest dilluns una inversió de 80 milions de dòlars -el que serien 68 milions d'euros- provinent del fons d'inversió nord-americà Tiger Global Management.

Aquesta injecció de capital se suma a la d'altres empreses, conformant una inversió total que supera els 85 milions d'euros -més de 100 milions de dòlars-. Segons ha explicat Factorial aquest dilluns en un comunicat, l'objectiu és "convertir-se en líders de la tecnologia orientada a la gestió de pimes".

En concret, l'empresa ha creat un sistema que automatitza gestions dels departaments de recursos humans i que ja han implementat organitzacions de més de 60 països. La idea del projecte, segons expliquen, és que les petites i mitjanes empreses puguin accedir a dades que normalment no tenen a l'hora de prendre decisions. Actualment, el projecte, que només té cinc anys de vida, ja compta amb una plantilla de 257 treballadors.
Arxivat a