Moviment sorpresa: el Barça es desprèn de Pjanic a última hora

Els blaugranes es desfan del bosnià fora del període de mercat perquè la finestra per fer incorporacions segueix oberta a Turquia

Miralem Pjanic, en la seva presentació al Camp Nou
Miralem Pjanic, en la seva presentació al Camp Nou | FC Barcelona
02 de setembre del 2021
Actualitzat el 03 de setembre a les 0:18h
Miralem Pjanic marxa del Barça per anar cedit al Besiktas turc. Després d'un mercat caòtic en què no s'havia aconseguit trobar-li sortida, aquest dijous el club blaugrana ha anunciat la sortida del bosnià amb el mercat ja tancat. El traspàs s'ha pogut completar perquè la finestra de fitxatges encara segueix oberta a la lliga de Turquia i el Barça aconsegueix guanyar una mica més d'oxigen en l'aspecte econòmic.

El jugador marxa per una temporada en què el club turc assumirà 2,75 milions d'euros d'una fitxa massa elevada pel rendiment del centrecampista en l'única temporada que ha passat al Camp Nou. Pjanic, que manté el contracte amb el Barça fins al 2024, va jugar de manera intermitent trenta partits la temporada passada en què no va marcar cap gol ni va donar cap assistència.

El centrecampista bosnià va arribar l'estiu passat procedent de la Juventus de Torí en una operació rocambolesca i de la qual no se'n coneixen encara tots els detalls que va acabar amb l'exblaugrana Arthur Melo jugant pels italians. El Barça hauria tret uns deu milions d'euros de l'intercanvi.

La sortida a última hora de Pjanic se suma a un ampli ventall de baixes al Barça aquest estiu. A més de la marxa de Leo Messi, els blaugranes han venut Todibo per 8 milions d'euros, Firpo per 15, Aleña per 5 i Konrad per 3,5, sumats a la cessió amb compra obligatòria de Griezmann per 50 milions i les cessions de Trincao per 6 milions i de Rey Manaj per 300.000 euros.