Piqué i Ibai es fan socis i creen un club d'eSports

El jugador català i l'streamer basc compren una plaça en una de les millors competicions de videojocs de l'Estat

Ibai Llanos i Gerard Piqué, en una trobada
Ibai Llanos i Gerard Piqué, en una trobada | Instagram @ibaillanos
01 de setembre del 2021
Actualitzat a les 20:46h
La bona connexió entre Gerard Piqué i Ibai Llanos encara està molt lluny d'acabar. Després de l'acord per retransmetre la Copa Amèrica i el debut de Leo Messi amb el PSG al canal de Twitch de l'streamer basc, ara els dos s'han fet socis i crearan junts un equip d'eSports. En concret, s'han fet amb la plaça de l'equip Astralis Stormbringers, participant de la Lliga de Videjocs Professional (LVP). La LVP és una de les màximes competicions d'esports online a tot l'Estat.

Segons informen mitjans especialitzats en la competició de videojocs, el preu de la compra rondaria els 300.000 euros. De fet, Ibai ha fet broma sobre que Piqué "s'ha gastat la meitat del seu sou" en referència a la rebaixa de la fitxa del central català amb el Barça arran dels problemes econòmics del club. "Ja no podem comprar res més", diu Ibai mentre Piqué creu que "alguna cosa queda".

Els dos han explicat la decisió en un vídeo penjat a les xarxes socials de cadascun. El segon capità del Barça ha explicat que li han pres la compra de la plaça a "un jugador de futbol molt conegut" mentre que l'streamer basc ha confessat que es compleix "un dels somnis" de la seva vida.
 
El nom i el logo del club són per ara un misteri, tot i que els dos han anunciat la intenció de "fer partícips" a l'audiència de la decisió: "Així si la caguem no serà culpa nostra", han bromejat. L'objectiu és, com no podia ser d'altra manera, guanyar. "Tu ets del Barça... estàs acostumat a guanyar", ha dit Ibai a Piqué, al que el defensa català li ha respost: "Tu ets del Madrid... també hi estàs acostumat".