Els Mossos investiguen una actuació de la Brimo a les festes de Sants

Els fets es van produir a la plaça Joan Pelegrí contra un home i una dona embarassada

Aglomeracions per la Festa Major de Sants
Aglomeracions per la Festa Major de Sants | ACN
NacióDigital
30 d'agost del 2021
Actualitzat a les 21:57h
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació interna per una actuació de la Brigada Mòbil (Brimo) davant d'una parella la matinada d'aquest dissabte, durant l'última nit de les festes de barri barceloní de Sants, segons han informat fonts de la policia catalana a Europa Press.

Les mateixes fonts han destacat que obren sempre una investigació interna en casos com aquest per protocol, per avaluar i revisar l'actuació "i determinar el que correspongui", com ha avançat 'Betevé'.

En concret, s'està revisant l'actuació policial amb una parella que era a la plaça Joan Pelegrí, durant la qual l'home va rebre un cop al cap i la dona, que va retreure als agents la seva actuació, va caure en uns arbustos en ser empesa amb un escut policial, tot i informar que estava embarassada.

L'home, que no va rebre atenció mèdica de forma immediata, va quedar detingut per presumptament per atemptar contra l'autoritat, i la dona va ser denunciada administrativament per faltar el respecte als agents, han detallat les mateixes fonts.

L'última nit de les festes de Sants es va saldar amb sis agents de Mossos i diversos assistents amb ferides lleus, en un dispositiu durant el qual alguns assistents van llançar objectes als policies, que van dispersar a les persones aglomerades a la zona.
Arxivat a