Bayern, Benfica i Dinamo de Kíev, rivals del Barça a la Champions

Els blaugranes ja coneixen els primers esculls del repte d'assolir el màxim títol europeu

El Barça, diumenge passat en el partit contra l'Athletic
El Barça, diumenge passat en el partit contra l'Athletic | FC Barcelona
26 d'agost del 2021
Actualitzat a les 22:32h
Grup atractiu per al Barça al sorteig de la Champions League. Els blaugranes s'enfrontaran al Bayern de Munic, el Benfica i el Dinamo de Kíev. Els de Ronald Koeman estaven al bombo dos del sorteig després que no aconseguissin guanyar la Lliga l'any passat. Amb tot, deixant de banda el Bayern i el record del 2-8 de Lisboa.

Així doncs, els culers buscaran guanyar una competició que es resisteix des del 2015, quan l'equip entrenat llavors per Luis Enrique va vèncer la Juventus de Torí en la final de Berlín. Des de llavors, el pas dels blaugranes per Europa ha estat un autèntic desastre, amb fins a quatre eliminacions humiliants davant Roma, Liverpool, Bayern i PSG. Els blaugranes hi tornen aquest any i per primer cop en vint anys sense Leo Messi.

El Reial Madrid també ha caigut en un grup trampa amb l'Inter de Milà i el Xakhtar Donetsk, però la presència del Sheriff aplana el seu camí cap als vuitens de final. Una mica més complicat ho tindrà l'Atlètic de Madrid, que s'enfrontarà al Liverpool, el Porto i el Milan al grup B. En tot cas, el grup de la mort és l'A, on el Manchester City de Guardiola i el PSG de Messi es veuran les cares, amb el Leipzig lluitant per una de les dues primeres posicions i el Bruges com a convidat.