Piqué al rescat: es rebaixa el sou per poder inscriure els nous fitxatges

El Barça també manté negociacions amb Sergio Busquets i Jordi Alba per "adequar els salaris a la situació actual"

Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
14 d'agost del 2021
Actualitzat a les 15:17h
No podia ser ningú més que ell. Gerard Piqué ha acordat rebaixar-se "significativament" el seu salari perquè el Barça pugui inscriure Memphis Depay, Eric Garcia i Rey Manaj a la Lliga espanyola. Així ho ha confirmat el club en un comunicat aquest dissabte.

Així doncs, tots ells podran ser convocats pel partit d'aquest diumenge contra la Reial Societat al Camp Nou. El segon capità dels blaugranes, segons han explicat diversos mitjans però encara no ha confirmat el club, renova per una temporada més i allarga el seu contracte fins al 2025.

D'altra banda, segons explica el Barça en el mateix comunicat, s'està negociant amb Sergio Busquets i Jordi Alba "per tal d'arribar a una adequació salarial a la situació que viu l'entitat". No especifica que passa en l'últim dels capitans, Sergi Roberto, tot i que ell mateix ha explicat fa poques hores en una entrevista a La Vanguardia que renovaria "a la baixa".

En cadascun dels tres casos, el club celebra la "predisposició total i absoluta" per acordar aquesta rebaixa. Durant l'estiu el Barça ha venut Todibo per 8 milions d'euros, Firpo per 15, Aleña per 5 i Konrad per 3,5, sumats a la cessió de Trincao per 6 milions. Això no ha estat suficient per complir amb el topall salarial que ha obligat a deixar marxar Messi i a haver de rebaixar les fitxes de la plantilla actual.