Què passa amb Pol Granch? Masclisme, agressivitat i mofes misògines

El cantant i actor d'"Élite" torna a aixecar polseguera després de burlar-se de la seva exparella Natalia Lacunza des d'un escenari: no és la primera polèmica que protagonitza amb dones

Pol Granch, en un dels seus videoclips
Pol Granch, en un dels seus videoclips | YouTube
13 d'agost del 2021
Actualitzat a les 18:37h

Pol Granch és un dels cantants i actors joves més coneguts pel públic adolescent a tot l'Estat. Protagonista de la quarta temporada d'Élite i autor de diverses cançons amb gran repercussió a les llistes d'èxit, va llançar-se encara més a la fama després de l'estrena de la cançó Tiroteo (Remix) amb Marc Seguí i Rauw Alejandro. Els seus inicis artístics a gran escala van aixecar el vol gràcies al seu pas pel programa Factor X el 2018. Ara, però, és el culpable d'una sonada polèmica masclista contra la seva exparella, la també cantant Natalia Lacunza. No és ni la primera ni l'única misògina.

El madrileny de 23 anys, d'origen francès, ha protagonitzat un seguit d'escenes molt negatives contra Lacunza en un dels seus concerts. Entre escarafalls i imitacions molt feridores, Granch imita el to i la veu de la seva exparella en el moment de cantar En Llamas, la cançó que van crear tots dos. 
  Després, en un moment de la cançó Chocolatito, ha modificat la lletra que diu "quédate con él" per cridar "quédate con ella", ja que Lacunza està actualment sortint amb una altra dona. Les xarxes s'han mostrat molt crítiques amb Pol Granch, que ja ha rebut acusacions i ha estat assenyalat per altres dones per comportaments "molt misògins".
  Natalia Lacunza no s'ha quedat de braços plegats i ha decidit respondre tot el seguit de bromes i burles de la seva exparella a través d'una altra piulada a Twitter.
  La rapera i freestyler de hip-hop Sara Socas, campiona d'Espanya de les batalles de galls, va revelar el juliol el maltractament rebut per Granch durant la festa dels 40 Principals del 2019. A través d'un fil de piulades, Socas relatava com "l'havia empentat" i l'havia "faltat molt al respecte".