​Ramos dona la benvinguda a Messi al PSG en set paraules

El defensa publica una aplaudida imatge a Instagram

Messi i Ramos han protagonitzat duels històrics
Messi i Ramos han protagonitzat duels històrics | Europa Press
Pere Pratdesaba
12 d'agost del 2021
Actualitzat a les 8:50h
Qui ho havia de dir. Leo Messi i Sergio Ramos, rivals acèrrims durant 16 anys als camps de futbol, amb picabaralles incloses, com a respectius capitans del Barça i del Reial Madrid. Ara, jugaran i celebraran gols junts al PSG. No agradarà massa a les seves antigues aficions, segur.
 

Però com va dir ahir Messi a la seva presentació com a nou jugador del club parisenc, “això és futbol” i, a la fi i al cap, no deixa de ser un joc en el que totes les variants estan obertes.

En aquest marc, Ramos ha enviat un missatge de benvinguda a Messi. Ho ha fet en un dels seus àmbits naturals, a Instagram, i en format breu.

″Qui ens ho anava a dir, oi?”, ha escrit el defensa al seu compte personal, amb una foto d’una botiga del PSG on hi apareixen les dues samarretes dels dos jugadors, la del 4 de Ramos, i la del 30 de Messi. I ha afegit “benvingut” en tres idiomes: castellà, anglès i francès.

En unes hores de publicació a Instagram, el post ja ha tingut gairebé cinc milions de “m’agrades”. Ramos té 46 milions de seguidors en aquesta xarxa social.
Arxivat a