Tebas, irònic amb Laporta: «Les seves decisions demostren que és molt intel·ligent»

El president de La Lliga no dona treva en els seus atacs contra el president del Barça

13 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:14h
Javier Tebas, president de la La Lliga.
Javier Tebas, president de la La Lliga. | La Liga
El president de la Lliga, Javier Tebas, no cessa en els seus atacs directes i indirectes cap al Barça, i concretament cap a Joan Laporta. Després de l'aprovació del fons d'inversió CVC sense el suport de Barça, Madrid, Athletic Club i Oviedo, Tebas ha ironitzat amb què les últimes decisions preses pel president culer "demostren que és molt intel·ligent".

"Al Barcelona li corresponien 275 milions d'euros d'aquest acord, però el Barça té gent molt intel·ligent prenent decisions i s'ha vist en les últimes que ha pres", ha afirmat Tebas en la roda de premsa per anunciar l'aprovació del fons en qüestió, i en què també ha lamentat l'adeu de l'astre argentí.

Tebas ja havia estat molt actiu a les xarxes socials des de la marxa de Leo Messi del FC Barcelona. Laporta, va anunciar en la roda de premsa de comiat de l'argentí que el Barça renunciava al fons d'inversió de Tebas, que hagués permès renovar Messi, per "no hipotecar el club durant els pròxims 50 anys".

El president de La Lliga, aprofitant la dimissió d'un membre de la comissió de l'Espai Barça, va aprofitar per atacar Laporta. "Això comença a aclarir-se. Qui mana al Barça? Sense Messi i sense 270 milions d'euros, el pla perfecte", va afirmar Tebas en una publicació a Twitter. No és l'únic missatge que apunta el president del Barça. Tebas n'ha escrit fins a vuit.

Tots ells, això sí, poden resumir-se molt fàcilment. El president de La Lliga culpava Laporta de l'adeu de Messi per no haver acceptat la pluja de milions del fons d'inversió CVC. El primer dels tuits va produir-se en la mateixa roda de premsa de Laporta divendres: "La inversió no hipoteca ningú i només ajuda a posar fi al gran deute que tens", replicava Tebas.

Però Tebas encara no havia acabat. En una altra publicació criticava el canvi de criteri de Laporta: "Fa 72 hores Laporta em defenia la inversió; què va passar? Al Barça hi ha algun executiu que parla massa". Fins i tot, Tebas va entrar en desqualificacions personals, acusant Laporta d'haver passat de ser un "inútil desgraciat de Roures" al "millor aliat de Florentino Pérez".

Paraules per Florentino Pérez
I és que precisament Tebas també va tenir paraules poc amables contra el president del Reial Madrid. El club blanc va anunciar dimarts que demandarà La Lliga, Tebas, i el fons CVC per via civil i penal si es tira endavant amb la inversió milionària.

El president de La Lliga va acusar Florentino d'utilitzar un "mètode amenaçant" que ha traslladat de l'àmbit privat al públic. "Portem aguantant les seves amenaces des de 2015; el Madrid mereix molt més". Madrid i Barça mantenen el seu suport a la Superlliga i això també provoca un xoc amb el president de La Lliga, molt alterat en els últims dies a Twitter.