Ibai Llanos: «Així vaig conèixer Leo Messi»

L’streamer va ser un dels personatges destacats de la festa privada de comiat del jugador argentí

09 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:26h
Leo Messi es va acomiadar dels seus amics i companys d’equip, amb un sopar-festa que es va fer en privat dissabte a casa seu. Hi van assistir jugadors del primer equip com els capitans Jordi Alba, Sergi Roberto Sergio Busquets i Gerard Piqué, acompanyats de les seves parelles, entre les quals Shakira. També el Kun Agüero, que va venir al Barça per jugar amb el seu amic, un somni que se n’ha anat en orris.

Precisament Agüero va arribar a la festa amb un dels personatges que van generar més expectació a les xarxes socials, Ibai Llanos. L’streamer no sabia on anava i tot va resultar ser una sorpresa monumental. Ho ha explicat amb el seu humor característic a les xarxes socials.
 
Llanos estava sopant fa uns dies amb el Kun Agüero i aquest va rebre una trucada de Messi, explica Llanos. Messi, un “déu” a qui l’streamer té un gran respecte i que no coneix personalment, i a qui assegura que no ha molestat mai. “Si Déu em vol conèixer, ja ho dirà”, apunta.

Agüero va convidar a sopar Llanos uns dies després, però no li va dir on anaven, això sí, li va assegurar que era “el millor restaurant de Barcelona”. Després d’un llarg camí amb cotxe, que ja el va estranyar, van arribar a un lloc amb periodistes, policies... i aquí ho va començar a entendre. O no?

Llanos es va pensar que havien anat al domicili particular d’Agüero, on estava ple de periodistes que volien demanar al jugador la seva opinió sobre el comiat de Messi. Tornava a estar equivocat.

Quan van aparcar a la casa, es va trobar la mare del Kun, que li va començar a posar llum a la foscor: “Ibai, gaudeix, això només passa un cop a la vida”. Llavors, Llanos va baixar unes escales i es va trobar Messi al davant, amb una samarreta de Batman, descalç i amb els pantalons dels Chicago Bulls. Estava a la casa de Messi sense saber-ho, llavors se’n va adonar. 

“Com em podia pensar que el Kun em faria una broma amb Messi, que és la persona més buscada del món?”, reconeix. Gairebé li dona un infart, assegura.