Messi: «Tornarem, així els hi promès als meus fills. Barcelona és casa meva»

El jugador argentí s'acomiada del club i l'afició entre llàgrimes

Leo Messi, molt emocionat
Leo Messi, molt emocionat | Europa Press
08 d'agost del 2021
Actualitzat a la 13:42h
Ja no hi ha marxa enrere. Leo Messi s'ha acomiadat avui entre llàgrimes de l'afició i del club que el va veure néixer com a persona i com a esportista, en una roda de premsa històrica i multitudinària a l'Auditori 1899, al Camp Nou. El jugador ha dit que estava vivint el pitjor moment de la seva carrera esportiva.

Però ha assegurat que tornarà. “Me’n vaig amb la meva dona i no puc estar més orgullós de tot el que he viscut en aquest ciutat. Després d’estar uns anys a fora tornarem, perquè Barcelona és la nostra casa i així els hi he promès als meus fills". I ha conclòs: "L'any passat estava preparat per marxar, aquest no".

Messi, que estava molt emocionat, ha dirigit unes paraules abans de les preguntes dels periodistes. Ha assegurat que era molt difícil per a ell, que no estava preparat i que està “bloquejat”. “Aquest any estava convençut que continuaria aquí, a la nostra casa, i seguir gaudint de la nostra vida aquí a Barcelona. Però avui em toca acomiadar-me de tot això, després de 21 anys”, ha dit.
Arxivat a