Talls a la Ronda de Dalt durant tot el cap de setmana

A partir de les 3 de la tarda de dissabte fins a les 6 de la tarda de diumenge es faran tasques per renovar l'asfalt

La Ronda de Dalt, a tocar del Nus de la Trinitat, aquesta tarda.
La Ronda de Dalt, a tocar del Nus de la Trinitat, aquesta tarda. | ACN
V. R.
05 d'agost del 2021
Actualitzat a les 11:48h

La Ronda de Dalt de Barcelona patirà diversos talls de circulació aquest cap de setmana per renovació de l'asfalt. L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) executarà tasques de pavimentació en aquesta via entre el dissabte 7, a partir de les 15h de la tarda, fins al diumenge 8 d'agost a les 18h del diumenge. Aquesta campanya suposa la renovació de 12.500 metres quadrats d'asfalt de la via.

Les tasques de manteniment que es faran a la Ronda de Dalt Foto: AMB

On seran els talls? En sentit Besòs, hi haurà un tall total de la circulació entre les 15 hores del dia 7 d'agost i les 9 hores del dia 8 i els desviaments es realitzaran per la calçada lateral --passeig de la Vall d'Hebron-- entre la sortida 7 i la incorporació 4 en aquest sentit de la marxa.

En sentit Llobregat, el tall de circulació serà complet entre les 23 hores del dia 7 d'agost i les 17 hores del dia 8 d'agost i els desviaments es faran per la calçada lateral --passeig de la Vall d'Hebron-- entre la sortida 4 i la incorporació 6 en aquest sentit de la marxa.

L'AMB informarà els usuaris de les restriccions de circulació, així com dels itineraris alternatius que poden seguir i recomana l'ús de vies alternatives mentre durin els treballs. Aquesta renovació d'asfalt és la segona que es duu a terme aquest 2021, la primera actuació de pavimentació va servir per renovar 18.000 metres quadrats i es va executar a l'inici de l'any.

Arxivat a