Un policia mort en el tiroteig al Pentàgon

L'atacant deixa també diversos ferits i es desconeix si ha estat abatut

Imatge d'arxiu del Pentàgon
Imatge d'arxiu del Pentàgon | Europa Press
03 d'agost del 2021
Actualitzat a les 20:26h
Un policia ha mort i diverses persones han estat ferides en un tiroteig aquest dimarts prop del Pentàgon. L'Agència de Protecció de l'edifici ha anunciat que el Pentàgon ha estat tancat per un tiroteig en els seus voltants. L'agència demana als ciutadans que evitin accedir a la zona i ha explicat que en els pròxims minuts hi haurà més informació sobre els fets.

El tiroteig hauria ocorregut als afores de l'edifici, concretament a la plataforma del Metro Bus, una entrada principal al Pentàgon. Tot i que no està confirmat per fonts oficials, els mitjans del país comuniquen que hi ha diversos ferits. Les mateixes fonts expliquen que alguns dels treballadors ja han estat desallotjats de l'edifici.En una segona actualització, la mateixa agència explica que la zona dels fets és "segura", però a la vega explica que és un espai "actiu del crim", dues afirmacions que estan generant confusió a les xarxes socials. El mateix missatge demana mantenir-se allunyat de la zona d'entrada a ferrocarrils i busos.

Encara en una tercera publicació, l'Agència de Protecció del Pentàgon confirma que l'edifici ha reobert, tot i que parcialment. Alguns dels accessos encara continuen tancats mentre s'esclareixen els fets.