Jordi Mestre abandona la presidència del Gremi d'Hotels de Barcelona

El fins ara vicepresident Jordi Clos el rellevarà al càrrec de manera temporal

Jordi Mestre, en una imatge d'arxiu
Jordi Mestre, en una imatge d'arxiu | Europa Press
NacióDigital
02 d'agost del 2021
Actualitzat a les 16:58h
Relleu al capdavant del Gremi d'Hotels de Barcelona. El fins ara president de l'associació, Jordi Mestre, ha anunciat aquest dilluns que plega i el vicepresident primer Jordi Clos assumirà temporalment les seves funcions fins a la celebració de la pròxima junta rectora.

En un comunicat el gremi assegura que la decisió es deu "exclusivament" a motius professionals. L'entitat agraeix a Mestre el seu pas per la presidència.

Mestre se'n va quan tot just havia superat l'equador del seu mandat. El ja expresident havia estat escollit per unanimitat el 2 de juliol del 2019. Segons els estatuts, estava previst que el mandat s'allargués un total de quatre anys.

El gremi assegura que està preparat davant de la renúncia. L'entitat diu que el traspàs de competències entre Mestre i Jordi Clos es farà "de forma àgil i transparent", sense alterar el funcionament del gremi. 

L'adeu de Mestre arriba després que el fins ara president hagi venut el 100% del grup hoteler Selenta al fons d'inversió canadenc Brookfield per 400 milions d'euros. Amb aquesta operació, Mestre ha deixat de tenir interessos hotels a Barcelona i per això ha decidit abandonar la presidència del gremi.
Arxivat a