Junts també vol que es voti la connexió del tramvia per la Diagonal

El regidor de la formació a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, respon a l'alcaldessa en l'entrevista a NacióDigital, on demana votar pels Jocs d'Hivern

Un comboi del Trambaix a la Diagonal.
Un comboi del Trambaix a la Diagonal. | Adrià Costa
A.H.
01 d'agost del 2021
Actualitzat a les 12:56h
El regidor de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha expressat la voluntat que també es voti la connexió del tramvia per la Diagonal. Així ha respost, a través d'una piulada, a l'entrevista que l'alcaldessa, Ada Colau, ha donat a NacióDigital, en què ha afirmat que exigirà una consulta ciutadana per organitzar els Jocs d'Hivern 2030

Martí ha escrit que "votem-ho tot" i que això comenci per aquest enllaç que lligui el Trambaix i Trambesòs mitjançant aquesta artèria vial de la capital catalana. De fet, la proposta del regidor no és nova, perquè els barcelonins van votar el 2010, quan Jordi Hereu era l'alcalde i es va imposar l'opció que no contemplava aquest transport públic. 
  Aquesta consulta ciutadana d'Hereu va suposar el final de l'etapa socialista a la plaça Sant Jaume, perquè Xavier Trias, amb Convergència i Unió, va trencar tres dècades del PSC al govern municipal a les eleccions de l'any 2011.

En la sessió plenària de finals de l'any passat, Colau va aconseguir, amb els vots d'ERC, que s'aprovés el pla per connectar el tramvia per la Diagonal. El projecte presentat pels comuns preveu que les obres comencin enguany i el perllongament sigui una realitat el 2023. El Govern, a més, va aprovar, el passat mes de maig, destinar gairebé 40 milions d'euros per aquest projecte.     
Arxivat a