Detingut el raper Morad per agredir agents dels Mossos després de saltar-se el toc de queda

El cantant també duia a sobre un Taser, que va ser requisat per la policia

Morad, en una imatge al seu compte
Morad, en una imatge al seu compte | Instagram
30 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:22h

Los Mossos d'Esquadra han detingut el jove raper Morad, de 22 anys, al barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat per enfrontar-se a diversos agents de la policia catalana, agredint-los, després de saltar-se el toc de queda. El cantant va ser detingut el passat 17 de juliol a les tres de la matinada, després que diversos veïns truquessin a la Guàrdia Urbana i als Mossos per l'enrenou que estaven realitzant Morad i diversos amics seus al carrer.


Dues patrulles es van personar al lloc dels fets per recriminar l'actitud dels joves i aquests van respondre amb violència i llançament d'ampolles de vidre contra els agents. Segons expliquen els dos cossos policials, el mateix Morad va intentar agredir un dels policies. Va ser reduït i detingut per atemptat contra l'autoritat i resistència. També el van denunciar per saltar-se el toc de queda. A més a més, se li va requisar un taser.

Morad no va ser l'únic detingut. Uns altres dos joves que estaven amb el raper també van ser denunciats per desobediència als agents i que els van increpar quan els van dir que havien de tornar a casa pel toc de queda. No és la primera vegada que detenen a Morad o té problemes amb la policia.