recomanació de la rosalía

Els 4 restaurants preferits de la Rosalía a Barcelona

La cantant catalana prepara nou disc, encara sense data

per V. R., 26 de juliol de 2021 a les 08:59 |
Una de les últimes imatges de Rosalía a les xarxes socials | @rosalia.vt
Rosalía és una de les artistes catalanes que genera més interaccions (i provoca més expectació) cada vegada que apareix a les xarxes. Encara que no hi participi de manera diària, a vegades ni tan sols de manera setmanal, la cantant de Sant Esteve Sesrovires va decidir ahir diumenge respondre diverses preguntes, qüestions o simplement dir la seva a tot el que li escrivien els fans al seu compte de Twitter. Quina música escolta, si prefereix llet merengada o orxata, pel·lícula preferida o l'última sèrie que ha vist.

És en aquesta situació on va rebre la pregunta de quin és el seu restaurant preferit. Rosalía, que ha viatjat per tot el món, va respondre directament amb els que ella considera que són els seus favorits de Barcelona. El primer de tot que ha citat és La panxa del bisbe, un dels clàssics i més estimats del barri de Gràcia. Situat al cor del barri, és al carrer del Torrent de les Flors, entre el carrer Cardener i el carrer de Sant Salvador.


El segon que ha citat la catalana és el Xemei, al Poble Sec, especialitzat en la cuina italiana de la regió del Vèneto: pasta i marisc. Rosalía també ha recomanat als seus seguidors un dels restaurants i bars més carismàtics de la capital catalana, situat al Born. Es tracta del Bar del Pla, al carrer Montcada, on precisament la cantant va ser-hi aquest mateix cap de setmana. A través dels seus stories d'Instagram va ensenyar part del local, especialitzat en tota mena de cuina clàssica, mediterrània i catalana. L'últim restaurant preferit de la Rosalía a Barcelona és el Shunka, un japonès també situat al Born. Es troba al carrer dels Sagristans, molt a prop de la Via Laietana i just darrere de la plaça de la Catedral.

 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació