El Camp Nou tornarà a tenir públic un any i mig després

Per primer cop en la història dos equips femenins disputaran el trofeu Joan Gamper

Leo Messi i Cristiano Ronaldo
Leo Messi i Cristiano Ronaldo | Europa Press
23 de juliol del 2021
Actualitzat a les 18:37h
El Camp Nou tornarà a tenir públic en els seus seients un any i mig després que la pandèmia obligués a jugar al futbol sense aficionats. Serà durant la disputa del 56è Trofeu Joan Gamper, que se celebrarà el 8 d'agost. La data també serà especial perquè, per primer cop en la història del trofeu, l'equip femení del club també tindrà l'oportunitat de guanyar la copa.

Així doncs, equips masculins i femenins del Barça s'enfrontaran a la Juventus de Torí. Les campiones d'Europa ho faran a les 18 hores de la tarda mentre que el combinat de Ronald Koeman ho farà a les 21.30 hores. En el cas de l'equip masculí, un dels principals atractius és l'enfrontament entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo -si finalment opten per quedar-se a cadascun dels equips-.

Pel que fa al retorn del públic, serà amb un 20% de l'aforament, el que, segons ha confirmat el club, seran 19.869 espectadors. L'últim partit amb aficionats a l'estadi va ser el 7 de març de 2020, en un enfrontament de Lliga contra la Reial Societat. Des de llavors, els blaugranes han jugat a porta tancada. El dubte pendent de resoldre és si hi podrà haver públic pel retorn de les competicions oficials.