El Barça fitxa un borbó

Pau Nicolau Urdangarin s’incorpora al segon equip d'handbol

Pau Nicolau Urdangarin de Borbó, amb la samarreta del Nantes
Pau Nicolau Urdangarin de Borbó, amb la samarreta del Nantes | Moncloa.com
Pere Pratdesaba
13 de juliol del 2021
Actualitzat a les 9:28h
Pau Nicolau Urdangarin de Borbó, fill de la infanta Cristina i d'Iñaki Urdangarin, ha fitxat per l’equip d’handbol base del Barça, segons informa Catalunya Ràdio. El seu pare, condemnat per estafa i desviament de diners públics per a interessos particulars, ha estat un dels grans jugadors de la història de la secció blaugrana, la qual cosa ha facilitat la seva incorporació a la pedrera culer. 

Urdangarin júnior és un extrem dret, esquerrà i de molta envergadura i, tot i la seva curta edat, ja té experiència en equips com el Nantes o el Hannover. La temporada passada ja va estar ajudant el Barça B durant els entrenaments, però ara el club s'ha decidit a fer-li fitxa com a jugador del segon equip.

El nom de la reialesa
El nom complet del jugador és: Pau Nicolu Sebastià de Tots els Sants Urdangarin i Borbó.  Va néixer a Barcelona el 6 de desembre de 2000, per tant, té 20 anys.

És el segon fill de la infanta Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarín, i vuitè en la línia de successió al tron espanyol, després de la princesa d'Astúries, Leonor de Borbó, la infanta Sofia de Borbó, la infanta Elena de Borbó, Felip Joan Froilà de Marichalar, Victòria Frederica de Marichalar, la seva mare, la infanta Cristina de Borbó i el seu germà gran, Joan Valentí Urdangarin.
Arxivat a