Un ferit greu en un accident laboral a les obres del túnel de les Glòries

L'home ha estat traslladat a l'Hospital del Mar de Barcelona

Les obres de la plaça de les Glòries, a Barcelona
Les obres de la plaça de les Glòries, a Barcelona | Europa Press
V. R.
10 de juliol del 2021
Actualitzat a les 20:24h
Accident laboral de gravetat a Barcelona. Un home ha resultat ferit greu aquest dissabte a les obres del túnel de la plaça de les Glòries, a Barcelona. Les causes, ara per ara, estan sense especificar. Els Mossos d'Esquadra treballen a la zona dels fets per aclarir com s'ha produït l'accident. Dues unitats del SEM s'han activat i l'individu ha estat traslladat a l'Hospital del Mar. El ferit estava treballant al mur central de la rampa del costat Besòs quan, sobre les 13.00 hores, ha caigut d'uns tres o quatre metres.
  Les obres de construcció de la infraestructura, d'alta complexitat, ja estan executades en més del 85%. El túnel de sortida de la ciutat -en sentit Besòs- es posarà en funcionament al setembre, i el túnel d'entrada a la ciutat -sentit Llobregat- entre finals de novembre i principis de desembre.

El túnel, que segueix la traça de la Gran Via, té una longitud total de 957 metres, sense comptar les rampes d'accés. Està format per dos tubs independents, un per sentit. En cadascun dels tubs hi haurà tres carrils: dos per a vehicle privat i un reservat exclusivament per al bus. El pas dels vehicles comptarà amb un seguiment 24 hores des de la central d'operacions de la ciutat, a través de les diferents càmeres i sensors que s'instal·laran.
Arxivat a