Guardiola destrossa Tebas: «En deus saber molt d'això, oi?»

Intercanvi de cops entre el tècnic del Manchester City i el president de la Lliga

Guardiola i Tebas, enfrontats
Guardiola i Tebas, enfrontats
06 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:02h
Pep Guardiola i Javier Tebas s'han enganxat durant les últimes hores. El tècnic de Santpedor va iniciar la guerra en declaracions a TV3 durant la seva visita a Catalunya, on va dir que "Tebas sap de tot, més que ningú", i li demanava "que n'aprengui" per aconseguir que clubs com el Barça, el Madrid, l'Atlètic o el València tinguin més recursos "per poder fer les inversions que han de fer".

El president de la Lliga va respondre Guardiola en un tuit. Va dir-li al català que "seria bo que t'ensenyin una mica de macroeconomia del futbol, dels efectes dels clubs estat a la inflació de salaris, de demografia, de la penetració de la TV de pagament i de Xina". A més, va afegir que "de l'absolució al TAS en tindrem notícies", en referència a la possible vulneració del Fair Play financer del Manchester City.

Guardiola no es va quedar quiet i va respondre a Twitter. L'entrenador va repassar tots els èxits del futbol espanyol en els últims anys, que ha aconseguit l'"admiració i estimació de tot el món". "En deus saber molt d'això dels clubs estat, oi?", li pregunta. "Jo no entenc de macroeconomia, ni demografia, ni la penetració de la TV de pagament, ni de la Xina. Per això estàs tu, perquè ens expliquis per què encara estem tan lluny de la Premier després de dues dècades brutals. Perquè ens ho expliquis... i solucionis".