Èxit de convocatòria per punxar un miler de vacunes sense cita prèvia en un CAP de Barcelona

Al CAP Ramón Turró la majoria que s'han aplegat eren joves

Les cues a l'entrada del centre mèdic
Les cues a l'entrada del centre mèdic | Departament Salut
A.H.
03 de juliol del 2021
Actualitzat a les 18:13h
Un miler de vacunes i sense cita prèvia. Aquest ha estat el cartell que ha presentat el CAP Ramon Turró de Barcelona, al barri del Poblenou, per aquest dissabte al matí, amb la previsió d'administrar les dosis al llarg de la jornada, a partir de les 10 hores. Abans de fer la primera punxada ja s'havien repartit les 1.000 paperetes. 

Com si es tractés d'un concert per agafar bon lloc o adquirir una bona localitat, les persones han començat a reserva lloc de matinada i a primera hora del matí ja hi havia llargues cues per aconseguir estar entre el miler per rebre la primera dosi de Pfizer, i la gran majoria han estat joves

Precisament, aquest segment de la població és l'últim tram que ha obert el Departament de Salut, quan el passat dimecres va anunciar que obria la franja de vacunació a les persones d'entre 16 i 29 anys, després de l'augment de casos i com a mesura per frenar la seva crescuda. 
  La programació inicial era que la vacunació fos des de les 10 del matí a les 22 hores de la nit, però al migdia ja s'havien posat la meitat de les dosis i a les 15 hores s'havien acabat. Aquesta modalitat d'immunització, sense cita prèvia, no és nova, ja que Salut ha endegat iniciatives a la Catalunya Central, on, per exemple, a Manlleu s'ha escollit entre rebre Pzifer o Janssen, i diversos municipis de Girona. 

Arxivat a