El govern espanyol veu el Mobile com «l'avantsala de la recuperació»

La secretària d'Estat de Digitalització qualifica l'edició d'enguany com un "assaig" de la del 2022

Hall 3 de la Fira de Barcelona
Hall 3 de la Fira de Barcelona | ACN
A.M.
29 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:08h
El govern espanyol veu el Mobile com "l'avantsala de la recuperació" i confia a celebrar l'edició corresponent al 2022 en un escenari de plena normalitat. "Això és només l'assaig de què vindrà d'aquí a vuit mesos", ha subratllat la secretària d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, Carmes Artigas, en una atenció als mitjans davant l'estand de l'executiu al congrés.

Artigas també ha apuntat que el Mobile marcarà "un abans i un després" en la manera de concebre les grans trobades empresarials i creu que el format híbrid –combinant la presencialitat i l'assistència 'online'- ha arribat "per quedar-se". "Segur que la Fira de Barcelona prendrà nota i innovarà de cara a la pròxima edició", ha afegit.

"Hem de fer front a la digitalització de les pimes i, sobretot, fer apostes de futur en l'emprenedoria i el talent digital", ha dit. En aquest sentit, ha recordat que el govern espanyol posarà en marxa "al llarg dels pròxims mesos" un fons de capital públic i privat per complir els objectius fixats en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Artigas també ha explicat que es posaran en marxa noves ajudes per combatre la bretxa digital i per no quedar-se enrere en temes com la ciberseguretat. De fet, l'executiu ha anunciat aquest matí una nova convocatòria de compra pública innovadora en ciberseguretat per 224 MEUR durant els pròxims tres anys.
Arxivat a