Pablo Motos revela els dos cops que es va arruïnar

El presentador de "El Hormiguero" va perdre tots els estalvis en dues ocasions

Pablo Motos, durant l'entrevista
Pablo Motos, durant l'entrevista | Youtube
22 de juny del 2021
Actualitzat a les 18:35h
Pablo Motos s'ha arruïnat en dues ocasions durant la seva vida. Així ho ha explicat en una entrevista al canal de Youtube d'entrevistes El Sentido De La Birra. El presentador de El Hormiguero va explicar els dos negocis que el van portar a perdre-ho gairebé tot.

La primera caiguda a la ruïna li va arribar en la seva etapa a Onda Cero. Una empresa de xiclets per aprimar-se anomenada Biodel el va estafar: "Quan el tio va arribar als 1.000 milions de pessetes, Farmaindustria li va dir que si no volia problemes ho havia de posar a través de la farmàcia i ell va dir que no. De cop, una persona va tenir taquicàrdia per consumir els seus xiclets i se'n van fer reportatges. Van acabar amb ell".


El problema, diu Motos, és que l'estafador "professional" -havia donat un nom fals i tot- va desaparèixer i "els papers estaven firmats per la seva nòvia i per mi". El periodista revela que "cobrava uns 600 euros i quan vaig començar a fer la publicitat vaig passar a 12.000". "Estava en la merda, a punt d'anar-lo a buscar i cometre una barbaritat i em va frenar la Laura -la seva dona- i em va convèncer per tornar a començar de zero".

La segona vegada que Pablo Motos es va arruïnar va ser perquè "em va explotar la bombolla immobiliària a la boca". El showman assegura que "els meus amics de tota la vida venien i em deien que cada dia guanyaven 600 euros a la borsa". Després de mesos veient com s'enriquien, va decidir invertir i "efectivament guanyava pasta per un tub".

Però tot es va trencar de cop: "Un dia em llevo i veig que la borsa ha baixat moltíssim. Tothom em deia que no vengués, i dues hores més tard em quedaven uns 2.000 euros de tots els estalvis de la meva vida". "Em vaig quedar sense res per segona vegada", conclou Motos. Ara, sembla que ja ha escarmentat: "A El Hormiguero ens arriben moltes propostes i ara ja no faig res que no conegui. Sé guanyar diners fent el programa, no em posis en embolics", diu.