​Quin temps farà a la revetlla?

Tot apunta que no hi haurà pluges però farà fresca

Albada al delta de l'Ebre
Albada al delta de l'Ebre | Agustí Descarrega
22 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:13h
L'estiu astronòmic va arribar ahir sense fer massa soroll, sense novetats i amb molta calor. La situació, però, a mesura que passen les hores, ha anat canviant i tot apunta a un canvi de temps. I la revetlla no se n’escaparà. 

Les temperatures ja han baixat aquest matí a les comarques interiors, una situació que es generalitzarà arreu del país a partir del migdia. Aquest dimarts, en principi, no se superaran els 30 graus enlloc, i les màximes se situaran just per sobre els 25 graus.En tot cas, encara predominarà el sol i només cauran quatre gotes mal comptades al Pirineu i prelitoral, a la tarda.

Revetlla a la fresca
Dimecres, els xàfecs seran més generals. A primera hora del matí ja s’esperen alguns ruixats a les comarques de Tarragona, Ponent i la Catalunya central i costa i prelitoral de Barcelona, que s’aniran estenent arreu. A partir del migdia les pluges quedaran restringides a les comarques del nord.

Pel que fa a la revetlla, el temps millorarà i ja no s’esperen pluges enlloc. Les temperatures continuaran caient i farà una fresca molt poc habitual en aquestes dates. Caldrà agafar un jersei.

A partir de dijous s'imposaran les jornades més assolellades i la temperatura pujarà de cara al cap de setmana.