Primer (i optimista) missatge d'Eriksen des de l'hospital

El jugador danès va patir una aturada cardíaca i es va desplomar en un partit de l’Eurocopa

Eriksen, a l'hospital després de l'ensurt
Eriksen, a l'hospital després de l'ensurt | Europa Press
15 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:26h
Bones notícies per a Christian Eriksen. Després de patir una aturada cardíaca en el primer partit de l'Eurocopa de Dinamarca contra Finlàndia el dissabte, ha pogut enviar un missatge optimista des de l'hospital. 

Des del compte de Twitter de la selecció danesa, el futbolista ha agraït els "dolços i fantàstics" missatges de suport dels aficionats "de tot el món", que "signifiquen molt" per a ell i la seva família.

En el comunicat, Eriksen assegura que es troba "bé, tot i les circumstàncies" i explica que està pendent de sotmetre's a més proves. Amb tot, assegura que ara animarà els seus companys en els partits que els queden per disputar a l'Eurocopa: "Jugueu per tot Dinamarca", remata.

El metge de la selecció va revelar que el jugador "se n'havia anat, estava mort", durant els instants previs a recuperar-lo amb un desfibrilador. El doctor Boesen diu que el jugador està bé i que les proves a les quals s'ha sotmès fins ara han donat resultats positius. "No tenim una explicació de per què va passar. A hores d'ara no puc contestar aquesta pregunta”, sosté.

Christian Eriksen, en una imatge d'arxiu. Foto: Europa Press