Les discoteques reobren aquesta mitjanit

Hi haurà pista de ball, s'haurà de dur mascareta i es podrà consumir a l'interior dels locals, limitats al 50% d'aforament

Reobren les discoteques
Reobren les discoteques | Unsplash
20 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:43h
Ha arribat el dia. Després de 15 mesos, les discoteques i bars musicals poden obrir les seves portes a partir d'aquesta mitjanit. L'horari dels establiments serà fins a les 3.30 hores, ampliable fins a les 4 de la matinada.

Al 50% d'aforament a l'interior, amb pista de ball, sense distància de seguretat i amb mascareta. Aquests són els quatre punts més destacats de la imminent reobertura de l'oci nocturn. A més, la venda d'entrades haurà de ser anticipada i els establiments han de guardar les dades dels clients. Els locals també haurian de facilitar gel hidroalcohòlic i garantir que els espais estiguin ventilats.

A la pista de ball no serà necessari estar amb el grup bombolla, ni tampoc mantenir distàncies amb els altres usuaris, però sí que serà necessària la mascareta. El pla de reobertura també inclou la possibilitat de poder consumir begudes fora de la pista de ball i, per tant, a l'interior dels locals.

Així doncs, tots els establiments hauran de tenir la zona de ball delimitada per evitar que hi hagi gent amb mascareta i sense en un mateix entorn. Només s'haurà de mantenir la distància entre consumidors quan s'estigui a la barra, que s'ha de respectar el metre i mig de separació amb els altres usuaris.