Aprovaries l'examen de català de la selectivitat?

Gairebé 40.000 estudiants s'han examinat de la prova de català aquest dimecres, en uns exàmens per accedir a la universitat que van començar dimarts i s'allargaran fins divendres

Exàmens de selectivitat a la Universitat de Vic
Exàmens de selectivitat a la Universitat de Vic | Josep Maria Montaner
09 de juny del 2021
Les proves d'accés a la universitat (PAU) han arrancat el seu segon dia aquest dimecres al matí amb l'examen de català. Els estudiants han hagut d'elegir entre respondre preguntes relacionades amb un fragment de la novel·la «El temps de les cireres», de Montserrat Roig, o bé d'un article sobre salmons transgènics del científic Salvador Macip a l'Ara.

En la part comuna, els estudiants han hagut de respondre també a les preguntes sobre les lectures obligatòries d'aquest curs, que eren «Terra baixa», d'Àngel Guimerà, i «Mirall trencat», de Mercè Rodoreda, a més de diverses qüestions sobre sintaxi, ortografia i gramàtica.

Els alumnes catalans ja han fet l'examen i esperen treure'n un bon resultat que els faciliti el camí cap a la universitat. Però i tu, realment aprovaries l'examen de selectivitat de Llengua catalana i literatura d'aquest any?
 


Altres notícies que et poden interessar.