Endesa finançarà la digitalització de 400 comerços de Barcelona

Es contractaran 20 treballadors per ajudar a implementar els plans als establiments

Un establiment comercial de Barcelona
Un establiment comercial de Barcelona | Helena Margarit
Andreu Merino
08 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:41h
L'Ajuntament de Barcelona, Endesa i la Fundació Barcelona Comerç han presentat aquest dimarts el programa "re-connectant", que té per objectiu implantar plans de digitalització en 400 comerços de la ciutat. La companya finançarà el projecte amb mig milió d'euros i es contractaran 20 treballadors per fer acompanyament de la implantació dels plans.

El programa va dirigit a comerços amb poca presència a internet i que, per exemple, no tinguin habilitada la venda de productes en línia. En un primera fase, s’ha treballat en l’anàlisi i la diagnosi de la salut digital del comerç. La segona fase serà la implementació del pla de digitalització.

Els 20 treballadors contractats rebran el nom d'agents digitals i faran de mentors dels comerciants amb l'objectiu que els responsables dels establiments puguin continuar aplicant el pla una vegada acabi la fase d'implementació.

Per ara 127 comerços ja formen part del programa. S'han previst 3.638 hores d’assessorament relacionades amb les diferents accions recollides al pla de digitalització a la carta creat per a cada comerç.









 
Arxivat a