Adeu definitiu de l'Skating Club de Barcelona

La popular pista de patinatge de l'Eixample desapareix per la pandèmia, 47 anys després, i es transforma en un supermercat

Irene Montagut
08 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:23h
Tanca l'Skating Club de Barcelona 47 anys després
Tanca l'Skating Club de Barcelona 47 anys després | Skating Club
L'Skating Club de Barcelona diu adeu definitivament. L'arribada de la pandèmia de la Covid va provocar el tancament sobtat de la popular pista de patinatge i, un any després, s'anuncia que ja no tornarà a obrir. L'establiment, situat al carrer Roger de Flor, a l'Eixample barceloní, ha ofert el servei durant 47 anys, però no ha pogut fer front al coronavirus, tal com ha avançat aquest dilluns l'Ara

Els 34 treballadors de l'empresa han estat en ERTO, però la mesura no ha estat suficient per poder mantenir el negoci, i l'Skating Club va entrar en concurs de creditors el passat febrer. El local, amb més de 1.000 metres quadrats de superfície, ja està buit i es convertirà en un supermercat de la multinacional francesa Carrefour. 

L'Skating Club era el projecte de dos germans aficionats al patinatge que van decidir portar el gel a Barcelona el desembre del 1974. Tenia capacitat per a mig miler de patinadors i ha estat un lloc de disbauxa i trobada de moltes generacions de barcelonins i catalans. El tancament de la pista suposa que la capital catalana es queda amb només un recinte on practicar patinatge sobre gel, la pista del Futbol Club Barcelona.

La notícia ha despertat les emocions dels usuaris a la xarxa, que han respost al tancament amb l'etiqueta #SalvemSkating a Twitter i han iniciat una recollida de signatures perquè les administracions hi destinin recursos.

Arxivat a