Un famós streamer espanyol dona positiu per Covid-19 en directe

TheGrefg podria haver contagiat bona part de la comunitat de creadors més important de l'Estat i a jugadors de futbol després d'assistir a l'esdeveniment de boxa d'Ibai

TheGrefg en el moment de fer-se la prova
TheGrefg en el moment de fer-se la prova | Twitch
01 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:27h
El famós streamer i creador de contingut (també empresari, entre altres qüestions) TheGrefg és el protagonista d'una de les polèmiques més sonades d'internet a l'estat espanyol. En un directe a la plataforma Twitch, el jove va promocionar que es faria la prova PCR en directe per comprovar si tenia coronavirus.

Efectivament, davant milers de persones, va poder corroborar que s'havia contagiat de coronavirus. L'escàndol ha estat majúscul i ha afectat desenes de persones que podrien estar contagiats. Per què? TheGrefg va participar en l'esdeveniment de boxa organitzat per Ibai Llanos on van acudir bona part de les celebritats d'internet de l'Estat i fins i tot jugadors de futbol com Sergio Reguilón o Borja Iglesias.


El combat de boxa que va organitzar Ibai amb els seus amics exigia una prova d'antígens negativa per a poder entrar al recinte. Tot i això, el possible contagi no és descartable al 100% i ha aixecat molta polseguera entre desenes de milers de fans. Diverses celebritats de la comunitat virtual han reaccionat al positiu per Covid-19 de TheGrefg. Entre crítiques i missatges cridant a la responsabilitat, s'han mostrat molt contundents contra el jove murcià per haver fet un vídeo en directe amb una qüestió "de tanta responsabilitat".