Barcelona recupera Trias i Clos per animar els veïns a tornar als bars

Els dos exalcaldes i els exregidors Alfred Bosch, Alberto Fernández Díaz i Imma Mayol apareixen a la campanya "Barcelona, guarda'm lloc"

NacióDigital
01 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:09h

L'Ajuntament i el Gremi de Restauració de Barcelona han presentat aquest dimarts la campanya "Barcelona, guarda'm lloc", que té per objectiu animar els veïns a tornar als bars, coincidint amb l'aixecament de restriccions sanitàries. La campanya compta amb espots publicitaris protagonitzats per l'actor David Verdaguer, però també hi apareixen altres cares conegudes a la ciutat. És el cas dels exalcaldes Joan Clos i Xavier Trias.

Tots dos apareixen a l'anunci, que forma part de la campanya de reactivació econòmica del sector de la restauració. L'Ajuntament ha destinat 200.000 euros a la iniciativa. 

A banda de Clos i Trias, a l'espot hi apareixen fins a 13 exregidors de l'Ajuntament. Entre ells, Alfred Bosch, Jordi William Carnes, Alberto Fernández Díaz, Imma Mayol, Laia Ortiz o Carina Mejías. 

En la presentació, l'Ajuntament ha insistit que l'aposta per ampliar les terrasses dels bars, que es va impulsar en la primera etapa de la pandèmia, serà una estratègia a llarg termini.
Arxivat a