El Barça fitxa Agüero i dona a Messi un nou argument per renovar

El davanter argentí i amic íntim del capità blaugrana arriba a la capital catalana per dues temporades i sense cost de traspàs, després d'acabar contracte amb el Manchester City

El Kun llueix la samarreta del Barça
El Kun llueix la samarreta del Barça | FC Barcelona
31 de maig del 2021
Actualitzat a les 19:37h
Sergio Kun Agüero és nou jugador del FC Barcelona. Feia setmanes que es rumorejava i aquest dilluns el club ho ha fet oficial. Amb l'arribada del davanter argentí, el president Joan Laporta signa la seva primera incorporació i ofereix un nou argument perquè Leo Messi renovi. Agüero és amic íntim de Messi des de fa anys i cap dels dos ha amagat mai el somni de jugar junts més enllà de la selecció argentina. Una il·lusió que serà realitat si el capità del Barça renova el seu contracte.

El Kun arribarà a Barcelona amb 33 anys, i de moment, per dues temporades. El traspàs no té cap cost, ja que el seu contracte amb el Manchester City conclou amb el final de la temporada actual. La seva fitxa serà d'aproximadament cinc milions l'any, molt lluny dels gairebé 14 milions que rebia per cada temporada al club anglès, i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros.