Laporta demana a Colau jugar a l'Estadi Olímpic durant les obres de l'Espai Barça

El club insta l'Ajuntament a "accelerar" els permisos per la remodelació de l'entorn del Camp Nou

Laporta i Colau, durant la reunió
Laporta i Colau, durant la reunió | FC Barcelona
NacióDigital
06 de maig del 2021
Actualitzat a les 19:50h
El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha plantejat a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la possibilitat de disputar els partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, propietat de l'Ajuntament, mentre durin les obres de l'Espai Barça.

En un comunicat difós aquest dijous, el club assegura que treballa amb la previsió de garantir una capacitat de 80.000 espectadors al Camp Nou mentre durin les obres. Amb tot, afirma que durant "un curt període de temps", l'estadi no podrà acollir públic. "Això obligarà a buscar provisionalment una nova casa que serà, molt probablement l'Estadi Olímpic", diu el Barça.

Laporta ha traslladat la petició a Colau en una reunió aquest mateix dijous, la primera entre tots dos. La trobada també ha servit perquè el club hagi instat l'Ajuntament a "accelerar" els permisos d'obres de l'Espai Barça.

Segons el club el projecte ha quedat "obsolet" i requereix "petits canvis" que el poden encarir encara més. "Les dues parts han mostrat una entesa absoluta al tractar-se no només d'un projecte del Barça sinó de la ciutat", diu l'entitat.
 
 
Arxivat a