«Memorial per als desmemoriats», d'Alfons Durán-Pich

Una anàlisi transversal del període post-referèndum

per NacióDigital
 
El sociòleg, empresari i periodista, Alfons Durán-Pich, és l'autor de Memorial per als desmemoriats, una anàlisi transversal del període que va des del referèndum de l'1 d'octubre del 2017, fins a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer de 2021. 

Durán-Pich ens ajuda a descobrir "les grans trampes de la política espanyola, els jocs d'interessos inconfessables, la gestió ineficient de les seves oligarquies que han accelerat el seu fracàs com a estat modern i democràtic, i, sobretot, les males arts per evitar que el poble català es pugui alliberar del seu jou".

 
Títol: Memorial per als desmemoriats
Autor: Alfons Durán-Pich 
Editorial: Parcir
Pàgines: 500
ISBN: 978-84-86538-98-9
Any de publicació: 2021
Gènere: assaig

Compra'l aquí

 

Alfons Durán-Pich

Alfons Durán-Pich és mànager, empresari, consultor i professor. Té una contundent formació acadèmica, essent llicenciat en Sociologia (Universitat de Deusto), i en Psicologia (Universitat de Barcelona), Màster en Societat de la Informació i del Coneixement (Universitat Oberta de Catalunya), Diplomat en Administració d'Empreses (Standford Business School), Graduat el Periodisme (Escuela Oficial de Periodismo de Madrid) i amb estudis especialitzat de macro i micro mercat a les universtitats d'Irvine (California) i Yale.

Va ser professor titular de màrketing d'ESADE durant 14 anys (1976 - 1990), i posteriorment ha estat president executiu o conseller delegat d'empreses de diversos sectors. Actualment és conseller d'una corporació industrial formada per set embreses. Escriu opinió al seu blog personal: www.alfonsdurancorner.com

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

Participació