La Sagrada Família creix 11 metres amb una nova peça per a la torre de la Mare de Déu

L'estel coronarà la torre al desembre, segons el pla d'obres de la Junta Constructora del temple

La Sagrada Família
La Sagrada Família | ACN
NacióDigital
20 d'abril del 2021
Actualitzat a les 14:47h
La Sagrada Família ha anunciat aquest dimarts que els operaris col·locaran una nova peça a la torre de la Mare de Déu, que farà créixer 10,80 metres aquesta part del temple. Es tracta d'una peça metàl·lica que és la més llarga que s'hi ha pujat fins ara. 

La peça se situarà a 127 metres de la segona torre més alta de la Sagrada Família i que quan estigui enllestida tindrà 138 metres d'alçària.

La torre de la Mare de Déu és l'únic punt del temple on s'han reprès les obres, aturades des del març del 2020 a causa de la pandèmia, amb l'objectiu d'acabar-la aquest 2021 i coronar-la amb un estel lluminós de 12 puntes d'acer i vidre de més de set metres.

Els responsables de la junta constructora de la Sagrada Família van fer públic el mes de desembre del 2020 que la pandèmia ha endarrerit indefinidament el calendari de finalització del temple, previst per al 2026.

Els mesos de confinament i d'aturada de les obres i la caiguda de visitants deguda també a la pandèmia fan "impossible" assolir l'objectiu ni oferir un calendari alternatiu. No obstant això, i tal i com ja es va avançar aquell dia, la represa de les obres a final d'any ha permès almenys mantenir la previsió d'acabar la torre de la Mare de Déu aquest 2021.

Arxivat a